Antrenorul lui CSM Rimnicu Vilcea, Costel Pana, a amenintat ca-i rupe miinile si picioarele omologului sau de la Lupeni, Dan Manaila.

Dupa ce Liga I s-a incheiat, razboiul continua in esalonul inferior. Batalia pentru locul doi in
Antrenorul lui CSM Rimnicu Vilcea, Costel Pana, a amenintat ca-i rupe miinile si picioarele omologului sau de la Lupeni, Dan Manaila.

Dupa ce Liga I s-a incheiat, razboiul continua in esalonul inferior. Batalia pentru locul doi in Seria a II-a, dintre Minerul Lupeni si CSM Rimnicu Vilcea, are toate premisele sa includa si o repriza de box intre antrenorii celor doua formatii, Dan Manaila si, respectiv, Costel Pana, care a avut simbata o altercatie si cu antrenorul Politehnicii Timisoara II, Iosif Rotariu. "Mi-a spus ca imi va rupe miinile si picioarele daca merg la meci. M-a socat amenintarea acestui om care pretinde ca are carnet de antrenor. Minerul Lupeni va merge la Vilcea si va juca pe teren. Pentru meciul de la Vilcea voi apela la un antrenor de box din Valea Jiului, care va trebui sa ma invete cum sa ma apar in cazul in care voi fi luat la bataie. Mai mult, voi merge la meci cu o casca de box pe cap si cu manusi specifice acestui sport", a declarat Dan Manaila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.