Renumitul brand de incaltaminte si accesorii ALDO a patruns si pe piata din Romania. Primul magazin ALDO s-a deschis luni seara in Bucuresti Mall (aripa noua). Pana la sfarsitul anului, ALDO va detine peste 75 de magazine in Europa, dintre care 3 in
Renumitul brand de incaltaminte si accesorii ALDO a patruns si pe piata din Romania. Primul magazin ALDO s-a deschis luni seara in Bucuresti Mall (aripa noua). Pana la sfarsitul anului, ALDO va detine peste 75 de magazine in Europa, dintre care 3 in Romania si 6 in Turcia. ALDO a luat nastere in Canada in anul 1972, ca un lant de 4 "fashion boutiques". Brandul are un succes nebun, in anii '80 existau sub aceasta denumire 95 de magazine. In 1993, ALDO intra si pe piata americana. In decursul a 9 ani, sunt deschise in SUA aproximativ 125 de magazine, in timp ce in Canada isi asteapta clientii in mall-uri si in zonele comerciale mai mult de 180. Anul 2002 marcheaza patrunderea ALDO si pe piata britanica. Treptat, brandul isi continua expansiunea din Australia pana in Polonia si din Elvetia pana in Danemarca. ALDO ofera sezon dupa sezon produse de calitate, in pas cu ultimele trenduri. Echipa de stilisti calatoreste in permanenta la Londra, Milano, Paris, New York si Tokyo, pentru a lua pulsul lumii modei. Colectia primavara-vara 2007 este influentata in mare masura de stilul retro al anilor '60, '70 si '80. Sezonul actual este unul al culorii si tesaturilor: de la falduri si materiale din piele si pana la panze racoroase si bumbac, inviorate de culori stralucitoare si imprimeuri vii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.