Final de sezon cum nu se poate mai bun pentru Adrian Mutu in Italia. 16 reusite in campionat, Fiorentina a reusit sa prinda un loc de Cupa UEFA iar Gazzetta dello Sport l-a desemnat cel mai bun jucator din Il Calcio in 2006/2007. 


Final de sezon cum nu se poate mai bun pentru Adrian Mutu in Italia. 16 reusite in campionat, Fiorentina a reusit sa prinda un loc de Cupa UEFA iar Gazzetta dello Sport l-a desemnat cel mai bun jucator din Il Calcio in 2006/2007.   Cu medie a notelor de 6.58, Adrian Mutu a fost declarat, de cotidianul Gazzeta dello Sport, cel mai bun jucator al sezonului. El l-a devansat in clasamentul notelor acordate de prestigiosul cotidian pe Dejan Stankovici (Inter Milano) care a avut o medie de 6.55. TOPURI. Echipa ideala a campionatului Italiei dupa notele primite in Gazzetta dello Sport este urmatoarea: Frey (AC Fiorentina) - Panucci (AS Roma), Materazzi (Internazionale Milano), J.Zanetti (Internazionale Milano) - Stankovici (Internazionale Milano), Totti (AS Roma), Cambiasso (Internazionale Milano), Mancini (AS Roma) - Ibrahimovici (Internazionale Milano), Toni (AC Fiorentina), Mutu (AC Fiorentina). Site-ul fiorentina.it a anuntat ca Mutu ocupa pozitia a treia in topul celor mai folositi jucatori de la Fiorentina, cu 2.820 de minute jucate in acest sezon. Internationalul roman este devansat de portarul francez Sebastien Frey (3.420 de minute) si de fundasul Manuel Pasqual (3.041 de minute). De asemenea, Mutu ocupa locul teri in topul eficacitatii la Fiorentina, cu o medie de un gol la 176 de minute, fiind devansat de Luca Toni (un gol la 145 de minute) si de Gianpaolo Pazzini (un gol la 155 de minute).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.