Vodafone Romania si-a anuntat ieri rezultatele financiare pentru anul fiscal 1 aprilie 2006-31 martie 2007. Compania a inregistrat o crestere semnificativa a veniturilor din servicii, care au atins o valoare de 1,012 miliarde de euro si 1,57 milioane de clienti noi, ajungand la un numar total de 7,954 milioane de clienti. "Suntem foarte multumiti de rezultatele financiare puternice pe care le-am realizat in ultimul an fiscal. si in acest an Vodafone Romania s-a numarat printre diviziile cu cea mai mare crestere din Grupul Vodafone, in ceea ce priveste veniturile si numarul de noi
clienti", a declarat Liliana Solomon, presedinte si CEO Vodafone Romania. Venitul mediu pe utilizator a atins valoarea de 15,1 dolari SUA la sfarsitul lunii martie 2007, fata de 14,9 dolari SUA la finele lunii martie 2006. Clientii serviciilor pe baza de abonament reprezentau 33,8% din baza totala de clienti a companiei, iar cei ai serviciilor preplatite - 66,2%.
1 miliard de euro pentru Vodafone
Vodafone Romania si-a anuntat ieri rezultatele financiare pentru anul fiscal 1 aprilie 2006-31 martie 2007. Compania a inregistrat o crestere semnificativa a veniturilor din servicii, care au atins o valoare de 1,012 miliarde de euro si 1,57 milioane
Sursa: Romania Libera
Romania Libera - alte stiri si articole preluate pe 9AM
Discutii asupra articolului "1 miliard de euro pentru Vodafone":
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, 9AM incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.