Grupul japonez Sanyo Electric a raportat o majorare a profitului operational inregistrat in anul fiscal 2006/2007, reducerea costurilor de productie compensand vanzarile reduse ale aparatelor foto. Profitul operational consolidat al Sanyo a atins niv
Grupul japonez Sanyo Electric a raportat o majorare a profitului operational inregistrat in anul fiscal 2006/2007, reducerea costurilor de productie compensand vanzarile reduse ale aparatelor foto. Profitul operational consolidat al Sanyo a atins nivelul de 49,57 miliarde yeni (407,4 milioane dolari) in anul fiscal 2006/2007, fata de anul precedent, cand grupul nipon inregistrase o pierdere de 17,15 miliarde yeni. Grupul Sanyo, care este cel mai mare producator mondial de baterii reincarcabile, a beneficiat de pe urma cererii substantiale pentru baterii solare, insa divizia sa de aparate foto a fost afectata de concurenta acerba cu rivalii de dimensiuni mai mari, precum Sony.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.