Dealerul de telefoane isi mareste schema de personal cu o treime si vrea sa se extinda in orasele mici.Compania Germanos angajeaza 250 de persoane pe posturile de asistenti, consultanti si directori in urmatoarele sase luni. Candidatii care au cunostinte minime despre telefonia mobila si contabilitate au un atu in plus pentru obtinerea unei functii in cadrul retelei de magazine Germanos. In rest, cerintele sint usor de indeplinit: liceu, operare PC, dinamism, rezistenta la stres, aptitudini de comunicare si organizare. Cele mai multe joburi vor fi disponibile in vinzari, in domeniile administrativ si logistica. Salariile dealerilor de telefoane variaza intre 1.000 si 1.200 de lei, plus bonusuri diferite, cum ar fi bonurile de masa, dobinzi speciale pentru credite bancare si reduceri la achizitionarea telefoanelor din magazinele Germanos.

Decizia strategica a companiei pentru anul in curs este extinderea in orasele mici. „In fiecare oras mare exista un magazin Germanos. Vrem sa ne extindem si in orasele mai mici, sub 50.000 de locuitori", a spus Dimitris Blatsios, General Manager al Germanos Telecom Romania SA. Practic, cei 250 de oameni, care vor completa echipa deja existenta de 750, vor fi angajati peste tot in tara. Odata acceptat in echipa, angajatul va intra in sesiuni de formare pe vinzari sau va urma cursuri speciale pe anumite produse sau tehnologii. Alte cursuri sint special organizate pentru departamentele de suport.

Internity, un alt mare dealer de profil, cu 75 de magazine in Romania si 500 in Europa, scoate la concurs posturi din domeniile administrativ si vinzari, potrivit site-ului oficial. Pentru magazinele din Bucuresti, Constanta, Medias, Pitesti, Oradea si Slatina, Internity angajeaza reprezentanti vinzari care se vor ocupa de promovarea si de vinzarea produselor. Se cer cunostinte de PC, limbi straine si de contabilitate primara, dar si studii medii sau superioare.

Dealerul Euro GSM, in schimb, anunta un singur post disponibil: Business Sales Representative in Alba-Iulia. Se cere experienta in vinzari de minimum un an, „tinuta business", limbile engleza si romana fluent, operare PC si permis de conducere categoria B. Slujba aduce un venit fix garantat, plus comision si bonusuri, telefon demo, masina si traininguri permanente.

Portalul de discutii despre firmele din Romania s-a redeschis dupa sase luni. Detalii pe www.cotidianul.ro/select