Consortiul de investitori condus de RBS va depune cel mai probabil azi o oferta oficiala de preluare a bancii olandeze ABN AMRO, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters, preluata de Mediafax. Investitorii vor publica noile planuri in
Consortiul de investitori condus de RBS va depune cel mai probabil azi o oferta oficiala de preluare a bancii olandeze ABN AMRO, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters, preluata de Mediafax. Investitorii vor publica noile planuri in cazul ABN AMRO, iar lansarea unei noi oferte de preluare pare sa fie optiunea preferata, au spus sursele. Analistii au comentat ca HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea fi al treilea investitor care sa isi exprime interesul pentru ABN AMRO, apreciind ca o astfel de tranzactie ar genera economii mai mari comparativ cu primele doua variante, dar directorul general al institutiei a refuzat sa ofere vreun comentariu in acest sens.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.