De Ziua Copilului, Nadia ii va taia motul baiatului sau, Dylan. Tot atunci va avea loc o intalnire speciala: micutul isi va vedea pentru prima oara bunicul. Fosta campioana crede ca surpriza cea mai mare va fi pentru tatal sau.  E hotarata sa
De Ziua Copilului, Nadia ii va taia motul baiatului sau, Dylan. Tot atunci va avea loc o intalnire speciala: micutul isi va vedea pentru prima oara bunicul. Fosta campioana crede ca surpriza cea mai mare va fi pentru tatal sau.  E hotarata sa respecte traditia romaneasca si sa-i taie motul pruncului sau asa cum se face din mosi-stramosi. Nu-si doreste ca Dylan sa aleaga un anumit obiect de pe tavita. "Indiferent care va fi optiunea lui, eu si Bart il vom lasa sa urmeze ce drum doreste. Sunt emotionata, pentru ca acum Dylan il va intalni pentru prima oara pe bunicul lui. Surpriza cea mai mare cred ca va fi pentru tatal meu. Cum va reactiona oare?", se intreaba gimnasta. "Intotdeauna incerc sa-i fac surprize fiului meu, dar este mult prea mic pentru a se bucura de ele. Oricum, incerc sa-mi petrec si eu, si Bart, cat mai mult timp alaturi de el si simt ca asta il face cel mai fericit", mai spune Nadia.  Cat de curand, fosta specialista de la paralele si barna va incepe sa-i fredoneze puiului ei cantece de leagan, pentru care se va instrui, in prealabil, direct de la mama sa. Povestile mai au de asteptat putin, insa Nadia isi ia de pe acum notite: "Recitesc basmele copilariei mele".  D-D-D-D-DA-DA-DAAAA!!!! Dylan a inceput sa exerseze cuvinte, dovedind de pe acum abilitati lingvistice: "Mie imi spune «mama» si lui Bart ii spune «daddy». Cel mai haios pronunta cuvantul «da», ceva de genul «D-d-d-d-da-da». Nu pregeta sa ma strige «mama, mama» cand ma vede si cand vrea sa-l iau in brate", spune Nadia. Cum a schimbat-o venirea pe lume a lui Dylan? "Enorm. Nici nu reusesc sa exprim in cuvinte sentimentul asa cum as dori." A avut esecuri? "In viata mea, lucrurile nu au mers intotdeauna asa cum mi-am propus. Am trecut destul de bine peste astfel de clipe. Cred ca asta e cel mai important." Viata Nadiei se deruleaza in continuare cu rapiditate, ca atunci cand era pe covorul de la sol. Ea retraieste emotiile concursurilor prin intermediul gimnastelor pe care le antreneaza.  Fosta campioana, care spune "multumesc" in cel putin 12 limbi, nu poate depasi dorul de tara. "Ma mai ajuta programul incarcat, dar sunt foarte multe momente in care, intr-adevar, mi-as dori sa fiu acasa, in Romania, alaturi de toti cei dragi."  Cutiuta no. 6   Parinti, bunici si mai ales pitici sunt asteptati sambata, 2 iunie, de la ora 17:00, pe Insula Copiilor din Herastrau. Motivul? Lansarea celei de-a sasea "Cutiute muzicale", in regia Lilianei Stefan. Cine isi da concursul de aceasta data? Patru mamici de mamici: Nadia Comaneci, Olivia Steer, Ioana Moldovan si Raluca Moianu. La o atmosfera de distractie maxima vor contribui din plin clovnii, jucariile si baloanele care vor semna condica in parc. Surpriza adusa de aceasta cutiuta ii va incanta cu siguranta pe cei mici: ei vor putea face karaoke, la trei dintre cantecelele de pe album.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.