Modul in care s-a petrecut moartea tanarului elev Bogdan Costache si motivele plonjarii sale in gol de la fereastra profesoarei iubite, Corina Vasile, au atras atentia opiniei publice. Declaratii publice ale parintilor lui Bogdan privind relati
Modul in care s-a petrecut moartea tanarului elev Bogdan Costache si motivele plonjarii sale in gol de la fereastra profesoarei iubite, Corina Vasile, au atras atentia opiniei publice. Declaratii publice ale parintilor lui Bogdan privind relatia dintre fiul lor si "profa" de Romana si sarutul dintre cei doi, imortalizat pe pelicula foto, au generat fel si fel de discutii. Dar exista o mare diferenta intre informatiile difuzate presei si declaratiile date la parchet. "In declaratiile care exista la dosar toti cei audiati au negat existenta intre cei doi a unei altfel de relatii decat cea obisnuita dintre un profesor si un elev", ne-a declarat ieri procurorul anchetator Sorin Maciuc.
De precizat ca au fost audiati Corina Vasile, sotul ei, dar si tatal lui Bogdan. Corina Vasile a povestit anchetatorilor ca, pe la sfarsitul anului trecut, Bogdan Costache i-a marturisit iubirea. "I-am spus ca nu se poate. L-am refuzat politicos, dar am vazut ca a primit rau de tot refuzul." Ea a spus anchetatorilor ca s-a gandit sa fie mai delicata si a purtat mai multe discutii cu Bogdan pentru a-l face sa inteleaga. Joia trecuta, "Bogdan a venit la meditatie la Limba romana. L-am vazut suparat... L-am intrebat de ce e trist? «Ei, de ce? Parca nu stii!...», mi-a spus el. «Ce facem, iar incepem discutia asta? (n.r. - era vorba despre refuzul unei relatii amoroase). Hai mai bine sa trecem la lectii!», i-am spus. M-am dus la calculator sa scot ceva de pe internet. In spatele meu, l-am auzit ridicandu-se de pe canapea. Cand m-am intors nu mai era in camera", a povestit Corina Vasile la Parchet. In momentul de fata, mai sunt insa audieri de facut si se asteapta rezultatele expertizelor si autopsiei dispuse.


FINAL DE CARIERA? Informatiile despre "povestea de dragoste" dintre cei doi ar putea pune capat carierei profesionale a Corinei Vasile. ISMB ezita in acest moment sa ia o pozitie privind cazul profesoarei Corina Vasile. "In acest moment, o Comisie de cercetare administrativa a Liceului "Lucian Blaga" analizeaza cazul si asteptam pozitia lor. Desi avem autoritatea ierarhica sa contestam decizia finala, consideram ca directiunea liceului e totusi cea mai indreptatita sa hotarasca ce se va intampla cu profesoara Corina Vasile", ne-a precizat Marian Banu, purtatorul de cuvant al ISMB. Indicii "Ne-am dus la fata locului pentru a vedea daca este vorba despre o crima, sinucidere sau accident. In prezent, toate indiciile duc spre varianta sinuciderii, dar ancheta nu este inca terminata" Sorin Maciuc, procuror de caz


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.