Reality show-ul Laurei Andresan de pe B1 TV se adreseaza strict celor insetati de cunoastere.

Cel putin asa reiese din textul pe care, cu voce lasciva, Laura il recita in promo: „Sa intrati in casa mea, in viata mea si sa ma cunoasteti asa cum nu a mai facut-o nimeni…". Deci e exact cum am spus: „Interzis cu Laura Andresan" e o productie tv la care se vor uita cei care vor sa cunoasca cit mai multe. Problema e ca o mare parte din populatia masculina a Romaniei a cunoscut-o deja in amanunt pe diva in discutie, deci aia care vor afla ceva nou de la televizor sint cam putini.

Cind Dan Diaconescu nu mai spera sa se intimple ceva cu adevarat interesant in tara asta, un pusti s-a aruncat de la balcon.

De la balconul profesoarei cu care facea meditatii la limba romana si de care cica era indragostit. N-aveti idee ce a insemnat aceasta nefericita intimplare pentru OTV. Aur, domnule, aur. Aur curat si un prilej extraordinar de a difuza materiale cu adevarat halucinante.

Am vazut, de exemplu, filmat de sus, din bloc, locul in care a cazut pustiul si am primit explicatii detaliate pe aceasta tema: „Uitati, crengile alea s-au rupt si, probabil, i-au spart abdomenul, plaminii…", „Se vede singele pe frunze" etc. Am mai vazut cum a fost luat cosciugul cu baiatul de la morga, in urletele de durere ale parintilor, si cum a fost adus acasa, in urletele de durere ale familiei largite.

Si am vazut narile vampirului de cadavre, care se cheama Dan Diaconescu, palpitind de voluptatea audientei. Si mi-a venit sa-l arunc putin de la balcon, ca sa verific daca a lasat vorba angajatilor sa filmeze lacrimile propriilor rude.