Coca-Cola, liderul pietei mondiale a bauturilor racoritoare, poarta discutii privind preluarea Highland Spring, al doilea mare imbuteliator de apa minerala din Marea Britanie, intr-o tranzactie potentiala de 500 milioane lire (992,7 milioane dolari),
Coca-Cola, liderul pietei mondiale a bauturilor racoritoare, poarta discutii privind preluarea Highland Spring, al doilea mare imbuteliator de apa minerala din Marea Britanie, intr-o tranzactie potentiala de 500 milioane lire (992,7 milioane dolari), potrivit presei britanice, citata de Reuters si preluata de Mediafax. Grupul american a incheiat saptamana trecuta un acord de preluare a producatorului american de apa vitaminizata Glaceau, pentru 4,1 miliarde de dolari. Coca-Cola este interesata sa-si diversifice portofoliul de produse necarbonatate, pe fondul scaderii interesului consumatorilor pentru bauturi carbonaate, in favoarea apei imbuteliate, a ceaiurilor si a bauturilor energizante.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.