Steaua va avea la dispozitie, in loc de autocar, un avion cu numele patronului.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, Gigi Becali promitea ca va iesi cu echipa la promenada intr-un autocar deschis daca Steaua se va califica in preliminariile Ligii Campionilor. Duminica seara, finantatorul echipei din Ghencea a venit cu un alt anunt: locul autocarului va fi luat de un avion. „Miine (n.r. – luni) voi semna un contract de 16 milioane de euro si voi lua pentru club un avion Boeing 737, care va avea sigla Sfintului Gheorghe pe el", a declarat Becali. Acesta a mai spus ca aeronava va avea 100 de locuri si 44 de fotolii, va purta numele de Becali („Ca doar eu dau banii, nu Steaua!") si va fi pusa la dispozitia echipei. In editia trecuta de campionat, Steaua a mai avut un avion privat pentru deplasarile internationale, conform unei prevederi a contractului de sponsorizare cu RAFO Onesti.

Becali a adaugat ca are bani suficienti pentru a-si cumpara avion si pentru a alcatui un buget de Liga Campionilor pentru Steaua, chiar daca finalul de campionat l-a costat mult. „Ce am facut eu e o minune. Jur ca nu am furat nimic si nu am cumparat nici un meci. M-am implicat altfel, cu bani foarte multi, dar nu am furat", a declarat Gigi Becali la sport.ro, adaugind ca a marit si contractele jucatorilor care vor ramine in Ghencea.

Rivala Stelei in campionatul Romaniei, Dinamo foloseste pentru deplasari avioane de la firma lui Ion Tiriac, omul de afaceri fiind un apropiat al clubului din Stefan cel Mare, pentru care finanteaza chiar grupa de juniori.

Boeing 737, cel mai popular avion Boeing 737 este cel mai popular avion de clasa medie, pina in prezent fiind vindute 5.000 de modele in toata lumea. In medie, un Boeing 737 decoleaza si aterizeaza o data la cinci secunde. Exista deja trei generatii ale acestui aparat de zbor, grupate in noua variante de modele, adaptate oricaror necesitati. Primele doua modele au fost scoase din uz din cauza costurilor mari de intretinere si a consumului mare de combustibil. Boeing 737 este un avion care masoara ceva mai mult de 30 de metri si zboara la peste 10.000 de metri altitudine. Rezervoarele pot fi incarcate cu maximum 26.000 de litri de combustibil, care ii asigura o autonomie de zbor de aproximativ 5.500 de kilometri.