Nici unul dintre cei sapte candidati la sefia Redactiei Stiri si Actualitati de la TVR nu a fost admis la concursul de vineri.



Toti cei prezenti au fost notati sub 8, calificativul minim pentru a fi admisi, anunta departa
Nici unul dintre cei sapte candidati la sefia Redactiei Stiri si Actualitati de la TVR nu a fost admis la concursul de vineri.



Toti cei prezenti au fost notati sub 8, calificativul minim pentru a fi admisi, anunta departamentului de Comunicare al institutiei. Potrivit unor surse din TVR, citate de NewsIn, la concurs s-au inscris prezentatoarea TVR Monica Ghiurco, Tudor Barbu, membru in Consiliul de Administratie al SRTv, Dan Dumitru, fost director de stiri la Prima TV, Liviu Popescu, editor al Directiei Stiri SRTV, Mihai Constantin, corespondent TVR la Washington, precum si reporterii TVR Ciprian Baltoiu si Marius Zamfir. Pina la repetarea concursului, coordonarea stirilor va fi asigurata in continuare de Cosmin Prelipceanu, prezentatorul principalului jurnal de la TVR 1. Din comisia de examinare au facut parte Tudor Giurgiu, Rodica Culcer, directorul Directiei Stiri, Cezar Ion, directorul Departamentului Productie Editoriala, Tudor Calin Zarojanu, consilierul in management al lui Giurgiu, Cristian Tudor Popescu, presedintele CRP, si Ioana Avadani, directorul CJI.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.