Pamantul Fagaduintei, Tara Binecuvantata, Pamantul Harazit, Tara Dorita, Tara Sfanta - cum a fost denumita in Biblie - este locul fierbinte unde se intretaie izvoarele crestinismului, iudaismului si islamismului.   Dupa tumultul calatori
Pamantul Fagaduintei, Tara Binecuvantata, Pamantul Harazit, Tara Dorita, Tara Sfanta - cum a fost denumita in Biblie - este locul fierbinte unde se intretaie izvoarele crestinismului, iudaismului si islamismului.   Dupa tumultul calatoriei, printre pustiurile si tinuturile ei stancoase, regasesti miracolul promisiunii traite si de cele 12 semintii ale lui Israel asezate aici.   Caci "...Domnul, Dumnezeul tau, te va face sa intri intr-o tara buna si cuprinsa, unde-s paraie de apa si izvoare ale adancurilor ce tasnesc prin campuri si prin munti, tara de grau si de orz, tara de vii, de smochini si rodii, tara de maslini, untdelemn si miere..."     Printre oamenii fara numar am fost si noi pelerini fericiti in Tara Sfanta, aleasa ca loc de intalnire a cerului cu pamantul. Va invitam sa ne insotiti in pelerinajul ce urmeaza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.