Marile ziare din Europa au anuntat inca de vineri ca Fabio Capello va parasi Real Madrid si va prelua conducerea Juventus Torino. Ei bine, vineri seara, Didier Deschamps si-a inaintat demisia de la Juventus. El va prelua pe Olympique Lyon.  
Marile ziare din Europa au anuntat inca de vineri ca Fabio Capello va parasi Real Madrid si va prelua conducerea Juventus Torino. Ei bine, vineri seara, Didier Deschamps si-a inaintat demisia de la Juventus. El va prelua pe Olympique Lyon.   Didier Deschamps a demisionat, vineri seara, de la Juventus Torino, echipa care va reveni in sezonul urmator in Serie A, a anuntat postul SKY TG4, insa plecarea antrenorului francez nu a fost confirmata oficial. Deschamps, al carui contract era valabil pana in 2008, a declarat, vineri dupa-amiaza, ca urmeaza sa aiba o intalnire decisiva cu conducerea clubului, saptamana viitoare. Potrivit SKY TG4, care nu si-a dezvaluit sursele, Deschamps ar fi demisionat dupa o intrevedere cu conducerea gruparii Juventus. NEINTELEGRI.Potrivit editiei de sambata a cotidianului La Stampa (jurnal al grupului Fiat, al carui proprietar este familia Agnelli, care detine si clubul Juventus), tehnicianul ar fi decis sa plece din cauza relatiilor proaste cu directorul sportiv Alessio Secco. Cei doi au avut divergente in mai multe randuri in privinta unor transferuri de jucatori. Deschamps se va afla pe banca tehnica a echipei Juventus, sambata dupa-amiaza, la meciul cu Mantova, si va ramane in functie pana la finalul sezonului, potrivit SKY. Fostul mare international francez este favorit pentru preluarea postului de manager al campioanei Frantei, Olympique Lyon. Echipa din Hexagon a ramas fara antrenor dupa ce Gerard Hollier a declarat ca nu isi va prelungi contractul scadent in aceasta vara.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.