Cinci zile - Megaconcertul se apropie  Dupa Portugalia, Danemarca, Ungaria, Slovacia si Bulgaria, artistul britanic va concerta in Romania la 31 mai, pe "Lia Manoliu".a "25 Live Stadium Tour" a inceput la 12 mai, in Portugalia, si cu toa
Cinci zile - Megaconcertul se apropie  Dupa Portugalia, Danemarca, Ungaria, Slovacia si Bulgaria, artistul britanic va concerta in Romania la 31 mai, pe "Lia Manoliu".a "25 Live Stadium Tour" a inceput la 12 mai, in Portugalia, si cu toate ca acest concert nu era inclus in programul initial, managementul lui George Michael a tinut cont de cererile repetate venite din partea fanilor. Nu este surprinzator nici faptul ca in Danemarca dorinta fanilor de a-si vedea idolul a fost atat de mare, incat au fost necesare doua concerte in loc de unul, desfasurate la 19 si la 20 mai. La 23 mai a avut loc concertul de la Budapesta, ieri George Michael a cantat in Slovacia si pana la concertul din Romania mai este un singur spectacol, cel din Bulgaria, de maine. George Michael, recunoscut pentru megashow-urile sale, a promis ca publicul roman prezent la spectacol va pleca de pe Stadionul "Lia Manoliu" "cu febra musculara si fara voce".  Dupa cum au anuntat deja organizatorii, dintre mai multe propuneri de artisti romani, Loredana a fost aleasa de George Michael sa cante inaintea sa, iar trupa Simplu va deschide show-ul. Fanii care pana acum nu si-au cumparat bilete mai au foarte putin timp la dispozitie. Ultimele bilete se mai gasesc in reteaua de magazine Diverta din Bucuresti si la www.bilete online.ro. Preturile sunt accesibile tuturor, fiind cuprinse intre 90 si 280 de lei, dupa cum urmeaza: categoria VIP - 280, categoria I - 180, categoria a II-a - 150, teren - prima jumatate, 130, teren - a doua jumatate, 90 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.