Pot sa va cer, ca presedinte al meu, sa fiti mai civilizat chiar si decit o ziarista, fie ea si angajata a lui Dan Voiculescu?

Pot sa constat cu voce tare ca de expresia dumneavoastra, "tiganca imputita", s-au bucurat cel mai tare si au
Pot sa va cer, ca presedinte al meu, sa fiti mai civilizat chiar si decit o ziarista, fie ea si angajata a lui Dan Voiculescu?

Pot sa constat cu voce tare ca de expresia dumneavoastra, "tiganca imputita", s-au bucurat cel mai tare si au prins aripi rasistii, xenofobii si, in general, pleava Romaniei, inclusiv adevaratii-tigani-imputiti?

Pot sa cred ca intre a va intreba " D-le presedinte, ce aveti acolo in sacosa, nu e cam mult pentru o saptamina?" si " D-le presedinte, ati demarat lupta cu coruptia din dragoste pentru popor sau dintr-un sentiment al responsabilitatii?" nu e nici o diferenta?

Pot sa spun ca din moment ce credeti ca reprezentati "subconstientul poporului roman" si sinteti uneori mirlan, atunci n-am de ales decit intre a-mi fi rusine ca sint roman si a nu va mai considera presedintele meu?

Pot sa-mi doresc o Romanie fara corupti si oligarhi, dar si fara un presedinte care crede ca oricine nu-i de acord cu el e impotriva sa?

Pot sa va pretind sa fiti sincer si atunci cind vorbiti despre casa din Mihaileanu si nu doar atunci cind nu va place de fata cuiva?

Pot sa va sustin uneori si sa-i desfid pe cei ce va lauda necontenit?

Pot sa-i condamn pe cei ce dau adevarurile despre dumneavoastra pe minciunile din propria lor viata?

Pot sa va admir sinceritatea si atunci cind spuneti, ca intre parteneri, "Ma cac pe cuvintul meu"?

Pot sa fiu convins ca acei ce va lauda sau va scuza pentru orice ati face sint la fel de nocivi pentru Romania precum cei ce nu va recunosc nici un merit?

Pot sa nu fiu atit de oportunist incit sa va laud doar pentru ca asta vinde mai bine?

Si, in general, daca tot nu va iubesc si nu va laud, mai pot sa sper ca sint normal?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.