BRD este a doua banca din Romania care a primit avizul Bancii Nationale pentru a acorda finantari conform noilor norme, sustin surse din piata bancara. Pe de alta parte, reprezentantii BRD spun ca se afla intr-adevar in faza finala pentru avizarea no
BRD este a doua banca din Romania care a primit avizul Bancii Nationale pentru a acorda finantari conform noilor norme, sustin surse din piata bancara. Pe de alta parte, reprezentantii BRD spun ca se afla intr-adevar in faza finala pentru avizarea normelor, insa nu au primit inca un aviz oficial. Cei de la BRD declara ca au trimis ultimele documente necesare avizarii. Pina acum, doar o singura banca, Alpha Bank, a primit avizul pentru a acorda credite in conditii relaxate. Banca impune un avans maxim de 15%, cu posibilitatea de a ajunge la 0%, si un grad maxim de indatorare de pina la 65%, in functie de venituri. Nemultumiti de intirzierea aprobarii noilor norme, mai multi bancheri s-au intilnit vineri pentru a ajunge la un punct de vedere comun pe care sa il prezinte marti guvernatorului Isarescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.