Vlad Munteanu si Sergiu Radu au semnat deja cu fosta echipa a lui Dorinel Munteanu.

"Revolutia portocalie" declansata de romanii Sergiu Radu si Vlad Munteanu la Cottbus, prin cele 25 de goluri marcate impreuna pentru Energie, nu a rama
Vlad Munteanu si Sergiu Radu au semnat deja cu fosta echipa a lui Dorinel Munteanu.

"Revolutia portocalie" declansata de romanii Sergiu Radu si Vlad Munteanu la Cottbus, prin cele 25 de goluri marcate impreuna pentru Energie, nu a ramas fara ecouri. In timp ce selectionerul Victor Piturca a omis sa-i convoace la nationala, declarind ca Bundesliga este departe de campionatul puternic de acum citiva ani, ofertele pentru cei doi au fost numeroase. Dintre toate, a fost ales fostul club al lui Dorinel Munteanu, VfL Wolfsburg, pentru care Vlad Munteanu a semnat deja un contract valabil pe patru ani.

"Am semnat cu Wolfsburg, ma simt fericit si imi doresc sa joc cu aceasta echipa in Cupa UEFA. Cred ca am facut un pas inainte in cariera mea, sint motivat si ma voi bate ca noua mea echipa sa-si atinga obiectivul propus: accederea in Cupa UEFA. Vreau sa fac pentru Wolfsburg cel putin ce a facut Dorinel Munteanu pentru aceasta formatie. Faptul ca Dorinel a jucat aici ma obliga si mai mult", a declarat Vlad Munteanu.

Jucatorul roman a adaugat ca noua sa echipa intentioneaza sa-l achizitioneze si pe fostul sau coleg de la Cottbus, Sergiu Radu: "Conducerea incearca sa-l aduca la Wolfsburg si pe Sergiu cu care va negocia la sfirsitul acestei saptamini. Mi-as dori sa vina si el aici si sa facem o treaba buna impreuna. Daca vine si Sergiu, sper sa avem o perioada cel putin la fel de buna ca si la Cottbus, chiar daca va fi de doua ori mai greu. Cottbus va incasa multe milioane daca va veni si Sergiu Radu la Wolfsburg". Safatul lui a fost asculatat, vineri seara semnind si "Schija" pentru echipa "lupilor".

"Transferul lui Vlad Munteanu la Wolfsburg este un pas inainte pentru el, fiindca a ajuns la un club care are ambitii mari si care dispune de toate conditiile pentru a face performanta, iar el poate avea, la noua sa echipa, realizari mari in cariera. Ma bucur pentru el, fiindca in sezonul care s-a incheiat a avut evolutii foarte bune si merita sa fie remarcat. Este bine ca va face cuplu cu Sergiu Radu", a declarat Dorinel Munteanu, care se afla la pescuit in Norvegia alaturi de familie.

In Italia, drumurile lui Cristi Chivu duc tot la Roma, impresarul jucatorului dezmintind inca o data negocierile cu Juventus Torino sau cluburile din Spania. "Am citit pagini intregi in care se scria in cel mai mic detaliu despre acordul cu Juventus, chiar daca nu a avut loc nici o negociere: as dori mai multa seriozitate. Dorinta lui Chivu este sa ramina la AS Roma, mai este timp pentru o intilnire cu oficialii romani. Oricum, situatia este mult mai linistita decit pare", a declarat Andrea Pretti, pentru Radio Incontro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.