Importatorul de usi de garaj Hormann Romania a consemnat in primul trimestru o cifra de afaceri de 2,8 milioane euro, in crestere cu 40% fata de primele trei luni ale anului trecut, mentinandu-si preconizarile initiale pentru 2007, adica un avans al
Importatorul de usi de garaj Hormann Romania a consemnat in primul trimestru o cifra de afaceri de 2,8 milioane euro, in crestere cu 40% fata de primele trei luni ale anului trecut, mentinandu-si preconizarile initiale pentru 2007, adica un avans al afacerilor de 25%.
"Cresterea semnificativa din primele trei luni a fost avantajata de vremea frumoasa, care a permis desfasurarea lucrarilor de constructii, si speram sa mentinem un ritm similar in urmatoarele luni, desi in iulie si august vanzarile scad, intrucat oamenii pleaca in concedii. Credem ca vom atinge cresterea de 20-25% la sfarsitul anului", a declarat directorul general al Hormann Romania, Bogdan Cojocaru.
Firma importa si distribuie usi de garaj rezidentiale si industriale. In acest an, firma a furnizat produse pentru importatorii auto Peugeot si Eurial, precum si pentru parcurile logistice ProLogis si Cefin.
Compania va finaliza in acest an constructia unei cladiri, care va include un depozit cu o suprafata de 4.500 mp si spatii de birouri cu o suprafata de 2.000 mp.
Proiectul este amplasat in cartierul Militari din Bucuresti, pe un teren de 13.000 mp, valoarea investitiei fiind evaluata la patru milioane euro, potrivit Mediafax. Din totalul vanzarilor, usile pentru proiecte rezidentiale au o pondere de 35%, diferenta fiind acoperita de produsele pentru imobile industriale. Hormann Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 8,5 milioane euro. Compania face parte din grupul german Hormann, care detine 12 fabrici si 54 de reprezentante la nivel mondial si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa un miliard de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.