Potrivit anchetatorilor, Doina Florentina Bolocan a pretins si primit de la o persoana denuntatoare suma de 20.000.000 lei vechi pentru a interveni pe langa magistratii Judecatoriei si Tribunalului Giurgiu, in vederea solutionarii favorabile a unui d
Potrivit anchetatorilor, Doina Florentina Bolocan a pretins si primit de la o persoana denuntatoare suma de 20.000.000 lei vechi pentru a interveni pe langa magistratii Judecatoriei si Tribunalului Giurgiu, in vederea solutionarii favorabile a unui dosar penal care avea ca obiect o plangere impotriva unei solutii de netrimitere in judecata. De asemenea, potrivit Mediafax, in perioada mai-octombrie 2006, procurorul giurgiuvean a pretins si primit de la doua persoane denuntatoare, sot si sotie, un vitel de 180 kilograme, in schimbul unei "interventii" la prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu, in vederea inregistrarii unei cereri de revizuire. Ulterior, a pretins si primit de la aceleasi persoane, in mod repetat, produse alimentare in vederea solutionarii favorabile a dosarului penal care avea ca obiect revizuirea unei sentinte penale pronuntate de Judecatoria Giurgiu intr-un dosar de lovire sau alte violente. Consiliul Superior al Magistraturii a fost sesizat pentru a dispune suspendarea din functie a procurorului, in timp ce dosarul a fost trimis spre judecare Curtii de Apel Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.