394 de euro 565 de euro 568 euro     La mare, in Hurghada Sejur in Corfu Turul Italiei in 11 zile               O vacanta de o sap
394 de euro 565 de euro 568 euro La mare, in Hurghada Sejur in Corfu Turul Italiei in 11 zile O vacanta de o saptamina in statiunea Hurghada din Egipt costa, la inceputul lunii iunie, 394 de euro. Conform agentiei Calibra Travel, in pret intra transportul cu avionul si cazarea la un hotel de 4 stele, in regim all-inclusive. Un sejur de o saptamina intr-un hotel de 4 stele din Insula Corfu costa, la mijlocul lunii iunie, 565 de euro. Pretul include, conform SunMedair, transportul cu avionul si cazare cu demipensiune, nu si taxele de aeroport. Pretul de 568 de euro include, potrivit Explore Travel, transportul cu avionul, cazare cu mic-dejun la hoteluri de 2 si 3 stele si vizitarea mai multor orase, printre care Roma, Venetia, Milano.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.