Adina Ioana Valean, Cristian Busoi, Tiberiu Barbuletiu, Horia Toma, Vergil Serbu, europarlamentari liberali, isi exprima, intr-un comunicat de presa, "indignarea fata de seria de atacuri recente ale unor politicieni ai Partidului Popular European la
Adina Ioana Valean, Cristian Busoi, Tiberiu Barbuletiu, Horia Toma, Vergil Serbu, europarlamentari liberali, isi exprima, intr-un comunicat de presa, "indignarea fata de seria de atacuri recente ale unor politicieni ai Partidului Popular European la adresa Guvernului si fata de propunerile lor de organizare a unor alegeri anticipate in Romania". "Nu contestam dreptul unor parlamentari europeni de a monitoriza progresele Romaniei si situatia continuarii reformelor, dar opiniile asupra politicii interne ale unei alte tari trebuie sa se incadreze in limitele bunului simt politic si sa dea dovada de echilibru si obiectivitate", se mai arata in comunicatul citat de Mediafax. "Consideram nepotrivit sa fim tratati ca o tara terta, care primeste <<indicatii pretioase>> privind politica interna, mai ales cand acestea servesc, de fapt, intereselor unui partid politic romanesc". "Facem un apel catre oficialii PPE de a da dovada de obiectivitate atunci cand judeca situatia politica din Romania si de a fi mai prudenti atunci cand considera ca in Romania este nevoie de alegeri anticipate sau atunci cand cer clauza de salvgardare. De asemenea, le recomandam sa priveasca cu aceeasi obiectivitate si vigilenta derapajele politice, constitutionale si morale ale colegilor lor de familie politica europeana", adauga europarlamentarii PNL. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.