Arta Partului - Salvador Dali "De chinuri inima mi-e plina Si suspina Vazind cit esti de-nnegurata Deci pe data Un biet oftat, de teama plin Pe gura nu gasi rostirea Si pe-alta parte nimeri iesirea" - "filozoful Saint-Evrem

Arta Partului - Salvador Dali "De chinuri inima mi-e plina Si suspina Vazind cit esti de-nnegurata Deci pe data Un biet oftat, de teama plin Pe gura nu gasi rostirea Si pe-alta parte nimeri iesirea" - "filozoful Saint-Evremond" Partul. Celebrul part, care exprima eliminarea gazelor din stomac, a ajuns subiect de discutie foarte serioasa in Parlamentul Japoniei. Conform itar-tass.com, eliminarea parturilor va duce la ecologizarea atmosferei din Japonia. Cunoscuti pentru problemele pe care le au cu eliminarea gazelor din stomac, japonezii i-au facut pe guvernanti sa ia foarte in serios aceasta problema, pe care acum o considera una "cu consecinte grave asupra mediului inconjurator". RESTRICTII. Studiile efectuate in Japonia au demonstrat ca un nipon elimina mai mult de un kg de gaze zilnic. La o populatie estimata la 126,1 milioane locuitori, cantintatea de gaze eliminate zilnic prin...parturi reprezinta o adevarata tragedie la nivel ecologic. Astfel, parlamentarii au cerut specialistilor sa elaboreze un regim dietetic care sa duca la scaderea cantitatii de gaze eliminate de niponi, urmand ca apoi acest regim sa capete efect de lege! "Aceasta lege va trebui sa devina una din bazele politicii ecologice nationala" - a declarat un parlamentar presei nipone. In respectiva sedinta parlamentarii au mai discutat si despre reglementarea timpului de stat sub dus. Astfel, daca un japonez va face dus timp doar de un minut, atunci el va reduce cantitatea de bioxid de carbon eliminata cu 74 grame/minut. De asemenea, japonezii se vor vedea obligati sa renunte la folosirea pungilor de plastic de unica folosinta, astfel ei reducand nivelul de bixid de carbon cu 62 grame/ zi/ persoana!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.