Se filmeaza la show-ul lui Bahmuteanu

"Bahmuteanu si Prigoana, povestea continua". Asa a fost botezat reality-show-ul sotilor Prigoana care se va difuza de pe 7 iunie, in prime-time, la Antena 1.

S-a filmat deja la penitenc
Se filmeaza la show-ul lui Bahmuteanu

"Bahmuteanu si Prigoana, povestea continua". Asa a fost botezat reality-show-ul sotilor Prigoana care se va difuza de pe 7 iunie, in prime-time, la Antena 1.

S-a filmat deja la penitenciarul Tirgsor, acasa, cu ciinii si cu musafirii, ori la petrecerile din jurul gratarului, din curtea casei. Simbata, camerele Antenei 1 vor surprinde imagini cu Adriana si Silviu in postura de nasi ai cuplului Victor Yila, membru al grupului Voua, si Oana Morar. Dupa ce si-a indeplinit visul de-a avea propriul reality-show, Adriana viseaza acum la o firma de organizari de evenimente: "Pentru ca am o vasta experienta in domeniu, firma va fi specializata pe organizari de nunti si de petreceri de divort". (A.N.)

Publicitate nepotrivita la timpul potrivit

O inregistrare video, care il arata pe David Hasselhoff, beat pulbere acasa, incercind sa manince un hamburger in fata fetitei sale, si o inregistrare audio in care Alec Baldwin striga foarte suparat la fetita sa pe voice mail ca nu vrea sa-i raspunda la telefon, au inundat televiziunile din Statele Unite. Uluiti ca inregistrarile au devenit publice, amindoi actorii le-au indicat drept autoare ale scurgerilor catre presa pe fostele lor sotii, care se folosesc de aceste inregistrari in batalia pentru custodia copiilor. (S.V.)

Channel 4 cere scuze pentru "Big Brother"

Postul de televiziune britanic Channel 4 va trebui sa ceara scuze pentru incidentul de rasism din ultimul sezon al emisiunii "Big Brother", a decis Ofcom, organismul de reglementare a industriei media audiovizuale si de telecomunicatii din Marea Britanie, informeaza editia online "The Guardian", citata de NewsIn. Scuzele vor fi prezentate de post miercuri, 30 mai, inainte de inceputul noului sezon al "Big Brother", precum si in episodul al doilea al reality-show-ului. Ofcom a primit peste 46.000 de plingeri, in legatura cu scandalul de rasism in care a fost implicata cistigatoarea ultimei editii a emisiunii "Big Brother". Channel 4 este unul dintre posturile publice de televiziune din Marea Britanie, alaturi de BBC.

Schimb de mame in Italia

La al cincilea sezon pe sticla, emisiunea "Schimb de mame" emigreaza in Italia. Audientele bune pe care le-a inregistrat i-a determinat pe italieni sa filmeze, impreuna cu colegii de la Paprika Entertainment, o emisie speciala cu o mama italianca si un tata roman, care se va difuza in Peninsula, la inceput de iunie. S-au propus deja trei perechi, iar in aceste zile se va anunta cuplul cistigator. In Romania, "Schimb de mame" se pregateste deja de vacanta. In cele cinci sezoane, s-au filmat peste 3.000 de ore. Productia care se difuzeaza duminica, de la ora 20.00, la Prima TV, a adus in fata telespectatorilor peste 700 de oameni din 160 de localitati. (A.N.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.