Fiica lesbiana a vicepresedintelui Dick Cheney, Mary Cheney, a nascut un baietel sanatos de 3,8 kilograme. Ea si partenera ei, cu care are o relatie stabila de 15 ani, au hotarit in decembrie anul trecut sa intemeieze o familie. Rezultatul fertilizar
Fiica lesbiana a vicepresedintelui Dick Cheney, Mary Cheney, a nascut un baietel sanatos de 3,8 kilograme. Ea si partenera ei, cu care are o relatie stabila de 15 ani, au hotarit in decembrie anul trecut sa intemeieze o familie. Rezultatul fertilizarii in vitro, micutul Samuel David Cheney, s-a nascut la Washington cu numai doua zile in urma. Decizia de a aduce pe lume un copil pentru a-l creste intr-un cuplu homosexual a aprins citeva spirite in tabara conservatoare a republicanilor. Bunic pentru a sasea oara, Dick Cheney a tinut sa-si vada noul nepot si fiica, vizitindu-i la doar citeva ore de la nastere. (A.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.