Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti s-a dovedit a fi din nou incapatoare pentru cei peste 2000 de spectatori care s--au ingramadit, miercuri seara, in tribune alaturi de conducatorii ANS, Octavian Belu si Valentin Vasilescu, ca sa asiste la spect
Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti s-a dovedit a fi din nou incapatoare pentru cei peste 2000 de spectatori care s--au ingramadit, miercuri seara, in tribune alaturi de conducatorii ANS, Octavian Belu si Valentin Vasilescu, ca sa asiste la spectacolul finalistelor Diviziei A. Din pacate, insa, din punct de vedere tehnico-tactic, show-ul a cam avut de suferit, si asta, pentru ca gazdele au avut in fata doar o echipa resemnata prematur dupa infrangerile de la Pitesti. Noroc cu "artificiile" tehnice ale pivotului Obradovic (31 p), imperial sub ambele panouri, si cu numerele individuale ale americanului Elliott (15 p), care s-a distrat deseori cu apararea echipei pregatita de George Ziguli. De altfel, rezistenta formala a oaspetilor a facut ca diferenta de scor sa creasca rapid pana la pauza, in ciuda eforturilor lui Helcioiu (14 p), care a incercat fara succes sa-si impulsioneze colegii. Astfel, confruntarea din teren a devenit ca o lupta intre David si Goliat, fara istoric, iar in ultimele minute de joc antrenorul Jojic si-a permis, in uralele publicului, sa apeleze la toate rezervele. La final, in timp ce primeau tricourile de campion, ploiestenii au demonstrat ca nu si-au uitat "capitanul" si i-au dedicat trofeul marelui disparut Toni Alexe, decedat in urma cu doi ani intr-un accident rutier. Bucuros pentru al patrulea event consecutiv, finantatorul Sebastian Ghita a promis si o campanie rasunatoare de transferuri. "O sa vedeti la anul o echipa mult mai buna decat cea care a castigat acum campionatul. Avem in vedere patru transferuri de marca, care vor duce Ploiestiul mai sus. Ne vom lupta si in EuroCup, dar de data aceasta cu sanse", a spus Ghita, in vreme ce antrenorul George Ziguli, depasit tactic, miercuri seara, de omologul sau ploiestean, a tinut sa iasa din nou in evidenta cu declaratii belicoase. "Acest titlu este o rusine pentru baschetul romanesc. Tot ce a facut Asesoft in acest campionat a fost un furt cu arbitri", a comentat Ziguli pentru Mediafax.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.