In urma cu 21 de ani, poloistul Cornel Gordan cucerea sub bagheta antrenorului emerit Ioan Alexandrescu ultimul trofeu de campioana nationala pentru Crisul Oradea. De azi si pana duminica, fostul mare poloist, actual antrenor al CSM Leonardo Oradea,
In urma cu 21 de ani, poloistul Cornel Gordan cucerea sub bagheta antrenorului emerit Ioan Alexandrescu ultimul trofeu de campioana nationala pentru Crisul Oradea. De azi si pana duminica, fostul mare poloist, actual antrenor al CSM Leonardo Oradea, are sansa de a readuce dupa doua decenii titlul national in fief-ul bihorean, echipa sa pornind din "pole-position" in cursa finala. Emotiile nu-i vor ocoli, insa, pe fanii locali care si-au anuntat prezenta in numar mare in tribunele modernului bazin olimpic din Oradea, si asta, pentru ca rivala Dinamo porneste in ultimul turneu cu un singur punct in minus. Iar arbitrii bataliei finale pot deveni, paradoxal, chiar ultimele campioane, Steaua-Stirom, care se afla la patru puncte in urma liderului Superligii, desi are cel mai valoros lot din intrecerea interna, dar si Rapid, "manjii" pregatiti de Ionut Angelescu reusind cateva mari suprize in play-off. Dornic sa urmareasca "pe viu" evolutiile jucatorilor de Nationala care activeaza la cele patru echipe din Superliga, antrenorul Vlad Hagiu va fi prezent la Oradea in calitate de observator al FRP si spera ca lupta din bazin sa se desfasoare fair-play, fara jocuri de culise sau incidente neplacute. Dar iata si programul meciurilor: vineri, de la ora 18, Dinamo - Rapid si CSM Oradea - Steaua; sambata, de la ora 18, CSM Oradea - Rapid si Steaua - Dinamo; duminica, de la ora 10, Rapid - Steaua si CSM Oradea - Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.