Incepand cu aceasta saptamana, Cotidianul pentru Weekend poate fi "rasfoit" si in format digital. Solutia tehnica e-paper, dezvoltata de Arxia Group in parteneriat cu editorul ziarului, grupul Realitatea-Catavencu, permite vizualizarea


Incepand cu aceasta saptamana, Cotidianul pentru Weekend poate fi "rasfoit" si in format digital. Solutia tehnica e-paper, dezvoltata de Arxia Group in parteneriat cu editorul ziarului, grupul Realitatea-Catavencu, permite vizualizarea intr-un format inedit a informatiilor din editia tiparita, precum si cautarea in pagini, dupa cuvinte-cheie.

De asemenea, clientii de publicitate pot beneficia in editia e-paper a Cotidianului pentru Weekend de reclame interactive (continut audio-video).

Cotidianul pentru Weekend poate fi "rasfoit" digital, numai de membrii site-ului cotidianul.ro, pe parcursul intregii saptamani, pana la urmatoarea aparitie a editiei speciale dedicate zilelor de vineri, sambata si duminica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.