Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan (foto), a anuntat joi, ca a emis un ordin prin care sunt introduse o serie de clauze asiguratorii, proceduri si termene de eliberare a locuintelor de serviciu aplicate in cazul demnitarilor care refuza s
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan (foto), a anuntat joi, ca a emis un ordin prin care sunt introduse o serie de clauze asiguratorii, proceduri si termene de eliberare a locuintelor de serviciu aplicate in cazul demnitarilor care refuza sa elibereze imobilele dupa predarea mandatului. In cazul demnitarilor care vor refuza sa respecte clauzele, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va percepe cele mai mari chirii pe metru patrat stabilite pentru spatii comerciale. Bolojan a precizat ca prevederile contractuale aprobate anterior pentru acestia nu vor mai fi prelungite, informeaza Mediafax. Seful SGG a mai decis ca toate contractele de inchiriere sau asociere in participatiune ale regiei sa fie atribuite prin licitatie publica, cu exceptia spatiilor repartizate autoritatilor publice, ambasadelor, fundatiilor de utilitate publica si a apartamentelor de serviciu sau de protocol pentru demnitari, si ca documentele si deciziile RA-APPS sa fie aprobate obligatoriu de catre Consiliul de Administratie. In ceea ce priveste activele societati, comerciale ale regiei, acestea vor fi transferate la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.