Finantatorul Stelei le-a achitat diferentiat jucatorilor primele pentru calificarea in Liga Campionilor, promitind ca angajatii sai se vor ocupa de toate problemele personale ale fotbalistilor. Becali va investi si in baschet.



Finantatorul Stelei le-a achitat diferentiat jucatorilor primele pentru calificarea in Liga Campionilor, promitind ca angajatii sai se vor ocupa de toate problemele personale ale fotbalistilor. Becali va investi si in baschet.



Gigi Becali si-a primit razboinicii la palat pentru a-i rasplati cu circa 25.000 de euro pentru eforturile de a califica Steaua in Liga Campionilor, desi in ultimele saptamini s-a laudat ca cele doua milioane de dolari investiti de el au facut posibila aceasta performanta. Pentru sezonul urmator, presedintele-jucator din Ghencea le-a trasat ca obiective sa nu-i mai dea emotii in luptele cu rivalii Borcea si Copos si sa treaca de grupele Ligii Campionilor.

Unii dintre jucatorii stelisti au iesit de la intilnirea cu Becali suparati, probabil din cauza faptului ca au existat diferente in ceea ce priveste salariile anuntate de patron in viitorul sezon competitional. Referitor la acest aspect, Gigi Becali a declarat: "De ce sa fie suparati, primele le-au intrat in cont, la unii le-am marit contractele, la altii le-am dublat salariile. Au ei alt stil, d-aia pareau asa". Becali a anuntat, totodata, ca in sezonul viitor clubul Steaua va fi organizat in mod diferit. "Le-am spus ce planuri avem pentru sezonul urmator, ca se va organiza clubul in alt fel, ca orice problema au in familie rezolva clubul. Voi angaja oameni care sa se ocupe de astfel de treburi. Care vor sa-si ia case, le dau 200-300.000 de euro avans sa-si ia case. Si lapte pentru copii va cumpara clubul, alimente, tot...", a spus Gigi Becali.

Au lipsit de la masa bogatilor francezul Thereau si brazilianul Elton, plecati in vacanta. Primul a declarat ca este putin probabil sa se mai intoarca in Ghencea, Becali solicitind pentru el 2,5 milioane de euro, al doilea a spus, printre lacrimi, ca "totul depinde de Becali".

Patronul Stelei, Gigi Becali, va contribui in sezonul viitor la bugetul echipei de baschet BCMUS Arges Pitesti, conform declaratiilor facute vineri de antrenorul vicecampioanei Romaniei la baschet, George Ziguli, transmite NewsIn. "Faptul ca sintem vicecampioni este multumitor pentru noi, iar sezonul urmator vom incerca sa urcam mai sus. Daca anul acesta am avut un buget de 230.000 de euro, acum vom avea peste 300.000 la dispozitie. Pe langa sponsorii obisnuiti ai echipei, va mai veni si un aport din partea domnului Gigi Becali", a declarat Ziguli.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin