Incredibil, dar adevarat. Si, se intampla in Anglia, mama fotbalului. O echipa din Liga a IV-a a fost la un pas de a nu juca meciul de promovare in esalonul III din cauza ca suporterii i-au luat unicul set de echipament de joc. Legendarul stadio
Incredibil, dar adevarat. Si, se intampla in Anglia, mama fotbalului. O echipa din Liga a IV-a a fost la un pas de a nu juca meciul de promovare in esalonul III din cauza ca suporterii i-au luat unicul set de echipament de joc. Legendarul stadion "Wembley" gazduieste sambata meciul dintre Shrewsbury Town si Bristol Rovers, joc ce conteaza ca baraj pentru accederea in Liaga a III-a. Nimic deosebit pana aici. Numai ca, partida a fost la un pas sa nu se poata disputa. Motivul? La finalul jocului disputat contra MK Dons, in semifinalele Turneului play-off, jucatorii lui Shrewsbury Town, bucurosi ca au invins, au aruncat tricourile si sorturile in tribune, suporterilor. URGENTA. Initial, toata lumea s-a bucurat. Ba chiar a fost organizat si un mic chef. Apoi, managerul Gary Peters, a realizat ca se afla in fata unei situatii delicate. Bucuria suporterilor se transformase in stare de criza pentru club. Ca totul sa fie si mai negru, nici sponsorul clubului nu a avut banii necesari pentru achizitionarea unui nou echipament de joc. Pana la urma situatia a fost rezolvata gratie unei firme specializate in echipament sportiv. Respectiva societate a girat clubulShrewsbury Town cu un set nou de echipament si a promis ca in cazul in care echipa promoveaza in Liga a III-a, acesta va ramane la club ca sponsorizere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.