Aceasta investigatie este un proiect al Center for Public Integrity (www.publicintegrity.org), organizatie cu sediul in Washington, DC care coordoneaza investigatii asupra unor teme globale. Seria de articole despre victimele colaterale a


Aceasta investigatie este un proiect al Center for Public Integrity (www.publicintegrity.org), organizatie cu sediul in Washington, DC care coordoneaza investigatii asupra unor teme globale. Seria de articole despre victimele colaterale ale razboiului global impotriva terorismului a fost efectuata de membri ai Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie (ICIJ), consortiu aflat sub umbrela Center for Public Integrity. Jurnalistii ICIJ si-au propus sa analizeze efectele razboiului condus de Statele Unite impotriva terorismului si sa evalueze efectele politicilor folosite in aceasta lupta pe termen lung.

Leo Sisti, Italia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.