Concertul cantaretei americane Barbra Streisand de la Roma, programat pentru luna iunie, ar putea fi anulat din cauza preturilor biletelor considerate exagerate de mai multe grupuri de consumatori din Italia, informeaza bc.co.uk, citat de Mediafax. G
Concertul cantaretei americane Barbra Streisand de la Roma, programat pentru luna iunie, ar putea fi anulat din cauza preturilor biletelor considerate exagerate de mai multe grupuri de consumatori din Italia, informeaza bc.co.uk, citat de Mediafax. Grupurile de consumatori Adusbef si Codacons au cerut primariei orasului Roma si Comitetului olimpic italian sa refuze cererea starului de a sustine un concert pe stadionul Flaminio, pe 15 iunie. Concertul de la Roma este primul din cadrul turneului european planuit de diva americana. Preturile biletelor, care variaza intre 150 si 900 de euro, sunt considerate "absurde si nerusinate". Stadionul este "proprietate publica si nu poate fi utilizat pentru afaceri imorale care sunt rusinoase pentru o tara civilizata", au spus cele doua grupuri de consumatori. Organizatorii concertului nu au putut fi contactati pentru a-si exprima opinia. Turneul sustinut de Streisand in Statele Unite in 2006 s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai profitabile serii de concerte sustinute de artisti anul trecut, cu incasari de 92,5 milioane de dolari. Streisand va fi acompaniata de o orchestra formata din 58 de muzicieni in timpul turneului sau european care include concerte in Austria, Franta, Irlanda si Marea Britanie. In Regatul Unit, biletele la concertul care va avea loc pe stadionul O2 din Londra, fostul Millennium Dome, s-au epuizat in 20 de minute, in ciuda preturilor biletelor cuprinse intre 150 si 900 de euro. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.