Steaua a refuzat ieri invitatia de a merge la Lupeni, unde jucatorii gruparii din Bulevardul Ghencea au fost invitati de patronul unui fan-club. Nelu Demeter, patronul fan-clubului, a declarat ca este lipsa de profesionalism din partea conducerii si
Steaua a refuzat ieri invitatia de a merge la Lupeni, unde jucatorii gruparii din Bulevardul Ghencea au fost invitati de patronul unui fan-club. Nelu Demeter, patronul fan-clubului, a declarat ca este lipsa de profesionalism din partea conducerii si a jucatorilor echipei Steaua, care au anuntat ca nu vor mai ajunge, aseara, dupa meciul de la Petrosani, la fan-clubul din Lupeni. "Am obtinut doua aprobari, am batut atatea drumuri la Bucuresti. M-au facut sa scot lumea in strada si acum imi spun ca nu mai vin", a spus Demeter, cel care a lansat invitatia ca stelistii sa vina la Lupeni. Peste 2.000 de suporteri i-au asteptat marti, mai mult de doua ore, pe jucatorii echipei Steaua la Lupeni, unde acestia au fost invitati de patronul unui fan-club, insa au plecat fara sa-si vada favoritii. Suporterii s-au prezentat, marti, in jurul orei 18, in fata fan-clubului creat de patronul unui bar, Nelu Demeter, si i-au asteptat pana la ora 20,30 pe jucatorii stelisti, care se indreptau spre Petrosani. In momentul in care au fost anuntati de Demeter ca echipa nu va mai putea sosi la Lupeni, deoarece autocarul cu care jucatorii calatoreau s-a defectat la Targu Jiu, fanii prezenti au inceput sa huiduie si au strigat "Mincinosii", dupa ce au aflat ca stelistii nu au avut nici un incident pe drum. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.