Rapid prinde UEFA doar daca va cistiga simbata Cupa Romaniei.

Titlul fiind in Stefan cel Mare inca de acum doua saptamini, singura miza a ultimei etape din Liga I era pozitia a doua. Steaua putea rata sansa Ligii Campionilor doar d
Rapid prinde UEFA doar daca va cistiga simbata Cupa Romaniei.

Titlul fiind in Stefan cel Mare inca de acum doua saptamini, singura miza a ultimei etape din Liga I era pozitia a doua. Steaua putea rata sansa Ligii Campionilor doar daca ar fi pierdut la Petrosani, iar CFR Cluj batea Farul. Bucurestenii nu au avut emotii in Vale decit un sfert de ora si au reusit sa cistige clar, cu Elton din nou introdus de Olaroiu la cererea suporterilor.

CFR, in schimb, s-a chinuit cu rezervele Farului, cistigind abia in prelungiri si tot gratie unui jucator importat din Portugalia. Marea dezamagire a returului, Rapid, a incheiat in genunchi cu o infringere umilitoare in fata Nationalului, avind scuza ca au aliniat o echipa cu multe nume noi, pentru ca titularii sa se poata odihni in asteptarea finalei Cupei Romaniei, programata la sfirsitul acestei saptamini cu Politehnica Timisoara.

Otelul Galati si Gloria Bistrita au terminat bine campionatul si merg in Intertoto, retrogradeaza Jiul, FC National, FC Arges si Ceahlaul, primele trei cu un hadicap de trei, respectiv un punct. Moldovenii pot ramine totusi in prima Liga, daca Delta Tulcea termina pe primele doua locuri in Seria I a eselonului secund, dobrogenii neavind licenta de club profesionist. Verdictul se va da pe 31 mai, cind Federatia Romana de Fotbal va anunta ce cluburi indeplinesc criteriile impuse de UEFA pentru ligile nationale. Cu inca un gol marcat, Claudiu Niculescu a ajuns golgheterul actualei editii de campionat, cu 18 reusite, fiind urmat de rapidistul Ionel Ganea, cu doar 16 goluri, podiumul fiind completat de un alt atacant dinamovist, Ionel Danciulescu, autor a 15 goluri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.