"Sunt si jucatori romani care joaca in strainatate, care o sa vina la Steaua. Niculae (foto) daca va veni in Romania va veni numai la Steaua! Mai este inca un jucator roman din afara, (n.r. - Contra, care a confirmat ieri discutiile), dar nu pot spun
"Sunt si jucatori romani care joaca in strainatate, care o sa vina la Steaua. Niculae (foto) daca va veni in Romania va veni numai la Steaua! Mai este inca un jucator roman din afara, (n.r. - Contra, care a confirmat ieri discutiile), dar nu pot spune inca numele lui. M-am inteles deja cu el, dar mi-a zis ca imi da raspunsul intr-o saptamana. Trebuie sa-si convinga familia, am negociat salariul, ne-am inteles. Mi-a zis: <<Nea' Gigi, daca e dupa mine, si maine vin la Steaua!>>, dar nu depinde numai de el", a spus Gigi Becali. Acesta a mai adaugat ca Szekely nu este inca transferat la Steaua si ca Buga si Badoi vor veni daca se va intelege cu Copos. "Neaga, Gurita - daca il lasa Bosanceanu, Vatca, Szekely - daca ma inteleg cu Otelul la pret, Badoi si Buga - daca ma inteleg cu Copos dupa finala Cupei Romaniei", aceasta este lista de transferuri anuntata de Gigi Becali. Reactia lui Copos a venit ieri. "L-am sunat pe Nico si mi-a promis ca daca revine in tara o va face numai la Rapid. Lui Gigi puteti sa-i spuneti Machaivelli-Becali!", a spus Copos. Tot ieri, Victor Becali a declarat ca Steaua ar putea sa-l transfere pe Niculae daca ar accepta sa plateasca minimum 3,3 milioane de euro transferul de la Auxerre si 700.000 de euro salariul anual. "Gigi Becali a spus ca daca se intoarce Nico in tara joaca numai la Steaua? Nu stiu nimic de asa ceva. El e jucatorul lui Auxerre deocamdata si mai are inca patru ani de contract. Dar eu nu cred ca l-a contactat cineva de la Steaua. Daca Steaua poate sa plateasca minim 3,3 milione de euro lui Auxerre si 700.000 de euro contractul lui Nico pe an, atunci nu este nici un fel de problema din partea mea. Dar nu stiu de Nico, pentru ca pana la urma jucatorul este cel care hotaraste si el trebuie sa decida", a spus Victor Becali. De asemenea, impresarul s-a declarat sceptic referitor la posibilitatea ca Niculae sa ajunga la Rapid. "Copos discuta mai mult prin presa. Nu discuta nici cu jucatorii, nici cu reprezentantii jucatorilor. Nu stiu daca este adevarat sau nu ca il vrea pe Nico. Daca e dispus sa dea inapoi banii pe care i-a incasat de la Auxerre si sa-i asigure lui Nico un contract care sa-l multumeasca atunci nu e vreo problema. Ca e salariu de 600.000 si nu de 700.000 cat are acum, nu cred ca o sa fie o problema pentru Nico", a afirmat Victor Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.