Intrebarea zilei: Cum comentati reactia lui Traian Basescu la avertismentul primit de la Consiliul de Combatere a Discriminarii?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu. Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Cum comentati deciziile Clubului Roman de Presa in cazul „presedintele vs jurnalista"?

andrei_tipa (WEB)

Este un razboi deschis intre CTP si Basescu. CTP cam deranjeaza aiurea pe unii politicieni care indraznesc sa-l contrazica. Iar decizia CRP-ului e o incercare... dar are dreptul si presedintele la intimitate... erau multi jurnalisti si se uitau ce a cumparat dnul Basescu. Eu cred ca mai sint subiecte. Cuprins de stres si nervi, presedintele a reactionat neasteptat.

paul_iasi (WEB)

In mod evident, jurnalista l-a provocat pe presedinte. Nu m-ar mira sa aflam cindva ca ea chiar a fost instruita de Felix Motanul sa-l hartuiasca pe Basescu. De ce presa din Romania i-a transformat pe jurnalisti in zei? Sint si ei oameni ca noi.

Micawber_7 (WEB)

Cred ca putina lume a fost atenta la urmatoarea replica data de dl Basescu ziaristei: „Ia reclama-ma tu la Politie. Vino luni, la Cotroceni, si-ti dau telefonul..." Cum ar fi, ‘’stii tu cine sint eu? Sint presedintele si nu dau socoteala nimanui". Cred ca de aici ar trebui sa inceapa intreaga discutie. Dl Basescu se declara campion al legii si al luptei contra coruptiei, dar deh, egalitatea e doar pentru catei, in cazul d-sale nu se aplica... reclamati-ma, da' degeaba!