Pentru sute de olandezi, a€žEllen cea sexy" a reprezentat, timp de 10 luni, cea mai buna alternativa la vocea artagoasa a nevestei, nemultumite de leafa, iesirile cu baietii sau ocheadele aruncate vecinei mai aratoase. Numai ca timbrul voc
Pentru sute de olandezi, a€žEllen cea sexy" a reprezentat, timp de 10 luni, cea mai buna alternativa la vocea artagoasa a nevestei, nemultumite de leafa, iesirile cu baietii sau ocheadele aruncate vecinei mai aratoase. Numai ca timbrul vocal cald si generos de la celalalt capat al firului nu apartinea unei reprezentante a sexului frumos.  CU ACTE IN REGULA. Disperat ca nu-si gaseste o slujba mai acatarii, Francis Capelle, un olandez de 38 de anisori din Enschede, s-a angajat (cu acordul serviciilor sociale, multumite ca nu mai trebuie sa-i ofere ajutorul de somaj) pe post de animatoare la o linie erotica, relateaza Rompres citand publicatia a€žDe Telegraaf". a€žImi schimbam vocea ca sa sune precum cea a unei femei seducatoare. Am renuntat pentru ca traiam cu senzatia ca imi castig banii in mod fraudulos. Imi pare rau pentru barbatii care au cheltuit atatia bani ca sa stea de vorba cu mine, mai ales ca ii tineam de vorba ore intregi", a declarat spasit Capelle.  a€žPrevazatoare", Ellen-Francis nu a uitat sa precizeze ca a repectat a€ždeontologia profesionala" si nu si-a dat intalnire cu onorata clientela, chiar daca multi barbati, indragostiti de vocea cea suava, ii comunicau adresele si numerele de telefon. Asa o pacaleala ar trebui sa le dea de gandit tuturor amatorilor de 898989... Atentie! Nu tot ce se aude, se mananca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.