Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in cartierul Sud din municipiul Focsani, unde au fost cuprinse de flacari acoperisurile a doua blocuri. Locatarii au fost evacuati la timp din locuinte, incidentul nesoldindu-se
Un incendiu de proportii a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in cartierul Sud din municipiul Focsani, unde au fost cuprinse de flacari acoperisurile a doua blocuri. Locatarii au fost evacuati la timp din locuinte, incidentul nesoldindu-se cu victime. Focul a mistuit 1.600 de metri patrati de acoperis, primele cercetari aratind ca incendiul a izbucnit din cauza unor instalatii electrice improvizate, aflate in mansarda. De asemenea, a fost lansata si ipoteza ca unul dintre locatari sa fi facut un gratar in mansarda, pe care l-a lasat nesupravegheat, potrivit MEDIAFAX. Pompierii au intervenit cu sapte autospeciale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.