La Valea Argovei, Cupa Arrow si-a premiat cistigatorii.

Turneul „Aventuri la pescuit" si-a consumat in Valea Argovei etapa a doua. Au fost 72 de concurenti si trei manse de pescuit-viteza in care bibanii au atacat nalucile cu frenezie si au adus aproape de epuizare arbitrii care au avut de masurat peste 2.000 de pesti!

Pe o pista in care Cristi Anghelina a prins recordul anului acesta la salau - 10,5 kg, strategiile de concurs au indicat inca de la antrenamente ca bibanul va fi pestele cu cea mai mare rata de captura. Aceste coordonate au facut ca, inca de la inceputul mansei, concurentii sa uite de chemarea salaului si sa caute cu inversunare bibanii. Dupa doua zile epuizante de concurs, campionul en titre Eugen German-Berti si-a adjudecat Cupa Arrow, fiind secundat pe podium de Sabin Buzatu. Pe pozitia a treia a urcat Dan Iercosan, concurentul care in prima mansa a uimit asistenta cu 108 pesti capturati in cele patru ore regulamentare. Televiziuni, spectatori, sotii incercate de pescari, cu totii au venit la Valea Argovei sa asiste la aceasta etapa a turneului „Aventuri la pescuit" care conteaza in alcatuirea lotului national de spinning.

Dupa doua etape, in clasamentul general al turneului conduce Dan Iercosan, urmat de Radu Vlasiu (ambii de la Anglers XXI). Pe locul trei urca Stefan Bondrea (Aqua Transilvae), pe patru apare un nume nou in acest turneu - Ionel Stanciu, iar pe cinci se claseaza Eugen German-Berti (Anglers XX). Editia 2007 a Campionatului National la rapitor cu momeli artificiale este abia la inceput de drum. Urmeaza etapa a treia la Gostilele, in weekendul 2-3 iunie. Sint invitati toti pescarii de rapitor care au curajul sa-si incerce puterile pe pista de concurs, cu conditia sa aiba o barca. Taxa de participare este de 150 de lei, suma in care sint incluse doua mese. Va asteapta premii substantiale, crema pescarilor de rapitor, puncte in clasamentul general si multa adrenalina. Inscrierile se termina joi, 31 mai, asa ca nu mai asteptati si intrati pe lista gladiatorilor. Pentru informatii legate de desfasurarea concursului si de inscriere sunati la tel. 0722.310.420.