Romexpo va investi circa 15 milioane euro pentru constructia a doua pavilioane, cu o suprafata totala de 32.000 de metri patrati, au declarat, miercuri, reprezentantii centrului expozitional din Bucuresti. "Cele doua pavilioane vor avea fiecare o sup
Romexpo va investi circa 15 milioane euro pentru constructia a doua pavilioane, cu o suprafata totala de 32.000 de metri patrati, au declarat, miercuri, reprezentantii centrului expozitional din Bucuresti. "Cele doua pavilioane vor avea fiecare o suprafata de 16.000 de metri patrati si vor fi construite in apropierea aleii centrale, urmand sa daramam o serie de spatii cu o suprafata totala de 6.000 de metri patrati", a declarat, ieri, directorul de organizare Targuri si Expozitii din Romexpo, Catalin Trifu.
El a afirmat ca lucrarile vor fi initiate cel tarziu la sfarsitul anului, in prezent proiectul fiind in stadiul obtinerii autorizatiilor. "Speram ca la inceputul anului 2009 noile spatii sa fie functionale", a mai spus Trifu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.