Ultimul act din Divizia A a fost serios deteriorat de scandaluri si acuzatii, atat BCMUS Arges Pitesti, cat CSU Asesoft Ploiesti, aruncand sageti otravite spre tabara adversa si chiar spre forul national de specialitate. Dupa prima dubla de la Ploies
Ultimul act din Divizia A a fost serios deteriorat de scandaluri si acuzatii, atat BCMUS Arges Pitesti, cat CSU Asesoft Ploiesti, aruncand sageti otravite spre tabara adversa si chiar spre forul national de specialitate. Dupa prima dubla de la Ploiesti, unde argesenii au reclamat faptul ca arbitrul international Marius Ciulin si-ar fi petrecut noaptea de dinaintea celui de-al doilea meci intr-un bar de noapte, in compania conducerii ploiestene, fortand astfel FRB sa apeleze la arbitrii straini pentru meciurile de la Pitesti, acum, inaintea celui de-al cincilea meci, furtuna a fost starnita dinspre staff-ul prahovean. Ieri, finantatorul Sebastian Ghita a anuntat ca-si rezerva dreptul de a nu-si lasa echipa sa se prezinte la meci, in cazul in care intalnirea va fi din nou oficiata de o brigada delegata de FIBA-Europe. Si cum presedintele FRB, Carmen Tocala, pare decisa sa trimita in teren tot o brigada din strinatrate, delegata cu sprijinul FIBA-Europe, ramane de vazut daca ploiesteni vor risca sa piarda la masa verde, neprezentarea voluntara la un meci atragand, conform deciziei Biroului Federal, excluderea din competitie in sezonul urmator. Revenind, insa, la disputa sportiva, trebuie sa remarcam plusul de valoare dovedit de campionii en-titre, care se bazeaza pe doi dintre cei mai valorosi pivoti din Romania, Obradovic si Carutasu, pe un "one man show", americanul Elliott (foto), dar si pe doi fundasi agresivi, Paul si Szijarto, in vreme ce de la pitesteni doar Helcioiu, Bubanja si Dumitru au aratat ca au un cuvant greu de spus. Reamintim ca, CSU Asesoft Ploiesti conduce cu scorul general de 3-1, gazdele de azi fiind considerate favorite in disputa care va fi transmisa in direct de TV Sport, fiind la doar un pas de cucerirea celui de-al optulea trofeu consecutiv.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.