Un purtator de cuvant de la procuratura din Berlin, Germania, a confirmat faptul ca a fost deschisa o ancheta dupa ce Paul McCartney a fost acuzat ca in urma cu 23 de ani a falsificat un test de paternitate. Bettina Krischbin, o berlineza in varsta d
Un purtator de cuvant de la procuratura din Berlin, Germania, a confirmat faptul ca a fost deschisa o ancheta dupa ce Paul McCartney a fost acuzat ca in urma cu 23 de ani a falsificat un test de paternitate. Bettina Krischbin, o berlineza in varsta de 46 de ani, spune ca fostul membru al trupei Beatles este tatal sau. In anii '80 acesta a efectuat un test de sange pentru stabilirea paternitatii. McCartney a negat intotdeauna ca este tatal femeii si cand testul s-a dovedit a fi negativ, in 1984, un tribunal din Berlin a respins acuzatiile lui Krischbin. Femeia care lucreaza ca infirmiera la un azil de batrani din Berlin, spune ca mama sa, Erika Hubers, a avut o relatie cu muzicianul britanic in perioada 1959 - 1962. In acea perioada membrii trupei Beatles cantau la Hamburg si nu devenisera inca foarte celebri.
Krischbin spune ca McCartney si-a trimis o dublura pentru a efectua testul de sange. "Semnatura de pe document este falsa", a declarat femeia pentru cotidianul Bild Zeitung. "Am gasit o semnatura a unei persoane dreptace, dar Paul este stangaci", a adaugat aceasta. Femeia a mai spus ca McCartney, a carui avere este estimata in prezent la suma de 1,1 miliarde de euro, i-a dat mamei sale 30.000 de marci germane (15.300 de euro) in 1966 si i-a platit lunar, timp de mai multi ani, cate 200 de marci germane. "De ce ar fi facut acest lucru daca nu ar fi fost tatal meu?", intreaba Krischbin. Erika Hubers spune ca isi sprijina fiica in actiunea sa. "Cred ca de data aceasta avem noroc, pentru ca a mintit reprezentantii Justitiei si le-a oferit probe false", a spus aceasta.
Procuratura din Berlin a avertizat insa ca aceasta ancheta este intr-o faza preliminara. "Oricine poate da in judecata pe oricine", a spus purtatorul de cuvant din partea procuraturii germane. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.