Noul director al Autoritatii Aeronautice Civile este Florea Zeica (PNL) care-l inlocuieste pe Catalin Codrut. De asemenea, Ovidiu Cupsa (PNL) l-a inlocuit pe Valentin Zeicu (PD), la conducerea Administratiei Canalelor Navigabile, informeaza Mediafax
Noul director al Autoritatii Aeronautice Civile este Florea Zeica (PNL) care-l inlocuieste pe Catalin Codrut. De asemenea, Ovidiu Cupsa (PNL) l-a inlocuit pe Valentin Zeicu (PD), la conducerea Administratiei Canalelor Navigabile, informeaza Mediafax "I-am inlocuit din functie din cauza performantelor slabe in administrarea domeniilor si ca urmare a intarzierii programelor aflate in derulare. In acelasi timp este o chestiune de incredere si de coeziune in activitatea ministerului. Pe masura ce voi finaliza analiza activitatii companiilor subordonate, vor urma si alte demiteri", a declarat ministrul Transporturilor.
In ceea ce priveste schimbarile componentei consiliilor de administratie si adunarilor generale ale actionarilor, Orban a spus ca a fost respectat un principiu potrivit caruia in AGA si CA sa activeze specialisti din domeniile in care activeaza companiile. "Este normal ca un ministru sa isi numeasca reprezentantii in Adunarile Generale ale Actionarilor, Consiliile de Administratie si Consiliile de Conducere ale unitatilor aflate sub autoritatea, in subordinea si in coordonarea ministerului pe care il conduce, pentru a fi sigur ca politica, strategiile si deciziile manageriale sunt bine puse in practica", a adaugat Orban. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.