Fostul manager general de la Steaua a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la plecarea spre Atena, unde va avea loc finala UEFA Champions League, ca nu a semnat nimic cu Unirea Urziceni, dar a lasat sa se inteleaga ca va merge l
Fostul manager general de la Steaua a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", la plecarea spre Atena, unde va avea loc finala UEFA Champions League, ca nu a semnat nimic cu Unirea Urziceni, dar a lasat sa se inteleaga ca va merge la gruparea ialomiteana.
"Nu am semnat cu Unirea, dar imi doresc foarte mult sa colaborez cu Dan Petrescu. Chiar daca n-am nici o intelegere, cred ca, pentru patronul Unirii, vorba e chitanta. Cu siguranta n-am sa citesc contractul atunci cand imi va fi pus in fata", a spus Stoica. Joi, la ora 13, la Hotel Pheonicia din Bucuresti, este anuntata o conferinta de presa la care vor participa antrenorul Unirii, Dan Petrescu, si fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica. Unirea Urziceni este patronata de Dumitru Bucsaru, un personaj controversat despre care se spune ca ar fi apropiat de presedintele Romaniei, Traian Basescu. Cu o avere de cateva zeci de milioane de euro, Bucsaru ar fi dispus sa aloce pentru sezonul viitor un buget de 12 milioane de euro, cu care Unirea sa atace calificarea intr-o cupa europeana. Dan Petrescu a infirmat insa acest buget. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.