Dupa mai multe incercari de a atrage diverse competitii majore in Romania, FRR a primit de la International Rugby Board dreptul de a organiza la Bucuresti, in perioada 5-16 iunie, turneul "IRB Nations Cup". Conform programului anuntat pe site-ul de s
Dupa mai multe incercari de a atrage diverse competitii majore in Romania, FRR a primit de la International Rugby Board dreptul de a organiza la Bucuresti, in perioada 5-16 iunie, turneul "IRB Nations Cup". Conform programului anuntat pe site-ul de specialitate, reprezentativa Romaniei va intalni in primul meci, pe data de 5 iunie, de la ora 19, puternica selectionata Emerging Springboks, care este formata pe scheletul echipei de tineret "under 21" a Africii de Sud, vicecampioana mondiala in 2006, si intarita cu trei jucatori prezenti in finala Super 14, Bradley Barritt, Ryan Kankowski si Heinie Adams. Cinci zile mai tarziu, tot de la ora 19, Romania va primi replica puternicei echipe a Italiei A, selectionata care va cuprinde mai multi jucatori cu state vechi in Turneul celor Sase Natiuni, printre care si neo-zeelandezul Aaron Persico. Ultimul adversar al Romaniei va fi enigmatica selectionata a Namibiei, pe data de 16 iunie, de la ora 17, singura intalnire din istorie dintre cele doua echipe datand din 2003, cand la Cupa Mondiala din Australia "stejarii" s-au impus cu scoprul de 37-7.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.