Fostul ministru al Economiei Codrut Seres ne-a transmis un drept la replica la materialul publicat ieri de Cotidianul sub titlul „Cum sa-ti intretii nevasta: cazul Seres", in care si-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca punctul sau de vedere, desi obtinut de catre ziar, nu a fost si publicat. Ne asumam aceasta greseala si il publicam acum: „Nu am auzit despre firma Privileg Catering, nu am nici o legatura cu ea, dar daca a facut ceva ilegal, sa plateasca". Articolul viza faptul ca fosta sotie a lui Seres este director la firma Privileg Catering si a avut contracte cu Ministerul Economiei si cu entitati din subordinea acestuia.

In dreptul la replica, Codrut Seres precizeaza ca a intrerupt orice legatura cu sotia sa dupa divortul din 2004, singura ramasa fiind una de ordin financiar: pensia alimentara pentru cresterea si educatia fiicei lor.

De asemenea, Codrut Seres mai precizeaza ca actualul sau socru, Ioan Pop, a demisionat din functia de consilier al ministrului Economiei cu o luna inainte de incheierea celei de-a doua casatorii.