"Poporul roman a sprijinit, in mod evident, lupta impotriva coruptiei a presedintelui Traian Basescu si a votat, de asemenea, impotriva Guvernului condus de premierul Calin Popescu-Tariceanu", se arata intr-un comunicat al reprezentantului PPE-DE, ca
"Poporul roman a sprijinit, in mod evident, lupta impotriva coruptiei a presedintelui Traian Basescu si a votat, de asemenea, impotriva Guvernului condus de premierul Calin Popescu-Tariceanu", se arata intr-un comunicat al reprezentantului PPE-DE, care califica drept "alarmante" inlaturarea Monicari Macovei din functia de ministru al Justitiei si amanarea alegerilor europene in Romania. "Guvernul Tariceanu se pare ca nu isi indeplineste obligatiile politice legate de aderarea tarii la UE. Pentru a-si arata respectul fata de vointa cetatenilor romani, Guvernul Tariceanu ar trebui sa organizeze alegeri parlamentare anticipate", apreciaza deputatul german, avertizand ca, in caz contrar, va solicita Comisiei Europene un raport "din care sa rezulte clar ce anume trebuie sa faca Romania pentru a respecta criteriile de aderare". "Daca Romania nu va consimti la aceasta, atunci clauzele de salvgardare prevazute in Tratatul de Aderare trebuie activate", conchide comunicatul semnat de Elmar Brok. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.