Incepand de luni, 21 mai, BCR a introdus un comision de 1,5%, minim cinci lei pe operatiune, pentru plata, la ghiseele bancilor, a facturilor sau contractelor de furnizare utilitati, prestare de servicii sau vanzare de produse se arata intr-un comuni
Incepand de luni, 21 mai, BCR a introdus un comision de 1,5%, minim cinci lei pe operatiune, pentru plata, la ghiseele bancilor, a facturilor sau contractelor de furnizare utilitati, prestare de servicii sau vanzare de produse se arata intr-un comunicat al BCR. "Va fi mai avantajos sa platesti electronic decat cu cash", a declarat in comunicat Martin Skopek, vicepresedinte executiv al BCR. Institutia de credit a mai modificat la un leu/operatiune valoarea comisionului de depunere numerar in lei in conturi proprii sau ale altor clienti ai bancii, la ghiseele bancii, cu exceptia depunerilor in numerar pentru constituire sau alimentarea de depozite sau conturi de economii. Daca facturile sunt platite cu cardul, la ATM, BCR nu percepe comision. Totodata, comisionul pentru retragere de numerar in lei la ghisee va fi de 0,4%, minim trei lei, iar pentru retragerea de numerar de la ATM, cu card BCR, comisionul este de 0,2%, minim 0,2 lei/operatiune. BCR anuleaza comisionul de 12,5 lei pentru emitere si reinnoire a cardurilor de credit in lei pentru utilizator autorizat, comisionul pentru deschidere de cont, de 2,5 lei si comisionul de interogare la Biroul de Credit, de cinci lei. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.